Consulent medium Young

Consulent medium Young

“Als medium, coach ben ik iemand met een scherpe heldere visie en durf de zaken te benoemen zoals ze zijn.”

Medium, helderziend,  helderwetend,  heldervoelend, helderhorend, paragnost, Grondlegger van Hyun Ki, energetisch therapeut,  Reiki Master, Tarotist, Psychometrie: voorwerpen en foto’s lezen.

Ik werk vanuit de essentie, dit zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in jouw vraagstukken en kan zorgen voor spirituele, lichamelijke en geestelijke vooruitgang. Voor de healing hanteer ik het Hyun Ki systeem.

Ik heb een opleiding genoten voor spiritueel bewustzijnscoach/healer. Natuurlijk geldt voor iedereen dat men nooit is uitontwikkeld, dit geldt dus ook voor mij. Omdat ik als medium graag mijn visie wil blijven verbreden heb ik een opleiding Reiki gedaan en ben inmiddels Reiki Master. Door het continue prikkelen van mijn zintuigen heb ik mij ontwikkeld in mediamiek. Als medium/coach/healer ben ik iemand met een scherpe heldere visie en durf de zaken te benoemen zoals ze zijn. Ik werk met (helende) essentie energie. Inmiddels heb ik mij ook toegelegd op reading en gebruik ik ter ondersteuning regelmatig de Tarotkaarten (Osho Tarot).

 


Meteen voordeliger met deze consulent bellen? 

Koop hier uw credits en start meteen uw gesprek. Bel voordeliger en houdt grip op uw kosten

Graag wil ik deze ervaring met je delen: ”Sinds de beurs en jouw consult is mijn leven best veranderd. Nou wijt ik dat niet geheel aan ons gesprek of wat je energetisch in balans gebracht hebt, maar je hebt zeker oogkleppen afgedaan bij mij, en ik heb mijn gevoel gevolgd. Door niet meer krampachtig vast te houden, maar mijn handen te openen, waren ze weer leeg om nieuwe dingen te ontvangen, ik ontving. Door niet meer alleen aan anderen te geven, maar ook zelf te genieten, ben ik meer in balans met mijzelf en bekijk ik de wereld met andere ogen. Gemoedelijker, tevreden…  Ik zal onze ontmoeting niet snel vergeten, bedankt!”.

Ik sta u graag te woord om al uw levensvragen te beantwoorden. Tenslotte moet jezelf de keuze maken wat je hiermee wilt gaan doen.

Met warme groet,
Young Il Yoo

Specialiteiten: medium, helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend, paragnost, Grondlegger Hyun Ki, energetisch therapeut en life coach, Reiki Master, Tarotist, Lenormand, Psychometrie

Deel dit met je vrienden