Consulent medium Marjolein

Consulent medium Marjolein

“Met behulp van mijn gidsen krijg ik de antwoorden op allerlei manieren binnen. Ik stem mij af op uw stem en energie. Ik geef de boodschappen door die op dat moment van belang zijn”

 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Samen met mijn gidsen krijg ik uw situatie te zien en kan ik je de handvatten en inzichten aanreiken die jij nodig hebt om de stappen te zetten die voor jou van belang zijn. Deze antwoorden en inzichten kunnen je helpen om duidelijkheid te krijgen in welke de situatie jij je op dat moment bevindt om zo verdere stappen te kunnen zetten voor jezelf en weer verder kunt gaan. Toekomst voorspellen doe ik niet. Ik kijk een stukje vooruit maar ook niet te ver, omdat jij zelf de verandering kan aanbrengen (vrije keuzes) ik weet dat te ver vooruitkijken ook tot teleurstellingen kan leiden, dus is het beter in het hier en nu te blijven.

Tijdens het gesprek zal mij gauw duidelijkheid worden wat er precies speelt in jouw leven afspeelt.

Ik kan je begeleiden in het nemen van moeilijke stappen betreffende onderliggende angsten, ik kan je helpen om uit jouw veilige cirkeltje te stappen met een stukje bewustwording en anders denken (herprogrammering van vastzittende gedachtes). Alle gesprekken zijn strikt vertrouwelijk. Ik ben vrij direct en draai er niet omheen, dus ik zeg ook precies wat er speelt, wat natuurlijk soms wel confronterend kan zijn. Ik houd mensen niet aan het lijntje en ik denk je er beter bij gebaat bent dat ik direct antwoorden geef zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Jarenlange ervaring als medium en paragnost

Ik kan je helpen op het gebied van je persoonlijke en spirituele ontwikkeling, trauma- en rouwverwerking, liefde, relaties, werk en persoonlijke blokkades, waardoor voor jou de ontbrekende puzzelstukjes voor jou op z’n plek zullen vallen en je weer verder kunt gaan. Ik heb jarenlange ruime ervaring als medium op de spirituele hulplijn. Bel me gerust met al jouw levensvragen. Blijf hier niet lang mee rondlopen, dat is echt niet nodig. Vaak ligt het antwoord dichterbij dan je zelf denkt op dat moment….

Warme groet,

Marjolein
NL 0909-0801 box 01 en vanuit BE 0907-37690 ( keuze 1, daarna keuze 02)

Kwaliteiten/gaven: helderziend medium, heldervoelend, helderwetend, Hyun Ki Practitioner, Reiki Master en Spiritueel coach, paranormale begeleiding van volwassenen en kinderen, huisreinigingen, Lenormand en inzichtskaarten.

 

 


Meteen voordeliger met deze consulent bellen? 

Koop hier uw credits en start meteen uw gesprek. Bel voordeliger en houdt grip op uw kosten

Graag wil ik deze ervaring met u delen:

“Ook heb ik haar sterke energetische Hyun Ki behandeling mogen ontvangen via de telefoon. Terwijl ik aan het creperen was door mijn menstruatiepijn, haalde zij de pijn weg. Ik was verlost. Ook heeft ze mijn energie op gang gezet, waardoor ik het helemaal naar beneden voelde stromen. LET OP! Dit is een verslavend gevoel, je voelt je zo lekker daarna en tijdens de behandeling”

 

 

 

 

 

Deel dit met je vrienden