Consulent medium Atsje

Consulent medium Atsje

“Ik ben een kanaal voor het ontvangen van Goddelijke energie en breng boodschappen en antwoorden op uw vragen vanuit het Universum” 

Goddelijke energie en ontvang boodschappen

Ik ben een kanaal voor het ontvangen van Goddelijke Energie en ik ontvang boodschappen en antwoorden op uw vragen vanuit het Universum. Ik geef graag adviezen aan mensen op alle levensgebieden; relatie, psyche en lichaamsgewicht, werk en financiën. Ik maak ook contact maken met overledenen. Als verpleegkundige, spiritueel coach en magnetiseur heb ik al veel adviezen en readings mogen geven.

 


Meteen voordeliger met deze consulent bellen? 

Koop hier uw credits en start meteen uw gesprek. Bel voordeliger en houdt grip op uw kosten

Ik werk samen met engelen en mijn gidsen

De grootste Bron waaruit ik werk is de Liefde, want de liefde in de meest helende Kracht in de wereld.
Niets gaat dieper dan de Liefde. Het geneest niet alleen het lichaam, niet alleen de geest, maar ook de ziel. Vanuit die Liefde werk ik samen met de engelen en mijn gidsen en daarbij maak ik gebruik van kaarten en mijn Universele Energie, die ik astraal naar mensen kan uitzenden, zodat er meer energieoverdracht kan plaatsvinden als dit nodig is en de ander dit wil ontvangen. Ik ben en hoogbegaafd Medium, helderwetend, heldervoelend, helderziend en relatie hersteller.

Ik werk met intuïtie. Voor vragen betrekking hebbend op zielsrelatie, liefde, werk en toekomstgericht. Je kunt mij benaderen met al uw vragen en twijfels. Ik ben bereikbaar overdag en in de avond.

Warme lieve harte groet,

Medium Atsje

Kwaliteiten: Hoogbegaafd medium, heldervoelend, Helderziend, Spiritueel en relatie coach, Intuïtieve kaartlegging mbt zielsrelatie, liefde, werk en toekomst, Magnetiseur, Gidsencontact

 

 

Deel dit met je vrienden