Consulent medium Asha

Consulent medium Asha

“Als ik je stem en je naam hoor verbind ik mij met jouw energie en voel ik intuïtief wat er uit evenwicht is bij jou”

Hallo mooi mens, fijn om je hier welkom te mogen heten! Mijn naam is medium Asha en als consulent van Personal Mediums ben ik er voor jou om je te helpen met alles wat mogelijk is. Ik heb een eigen praktijk en ben medium, helderziend, heldervoelend, helderwetend, healer, natuurgeneeskundige en energetisch therapeut, intuïtief en spiritueel life-coach, kruidengeneeskundige, chakratherapeut, Aquarius Transformatiewerker en Regressietherapeut.

Mijn wens is om jou weer te verbinden met jezelf

Zodra ik je stem en je naam hoor verbind ik mij met jouw energie en voel ik intuïtief wat er uit evenwicht is bij jou en komt er tegelijk al een healing op gang. Mijn wens is om jou te weer te verbinden met jezelf, to re-connect, zodat je weer verder durft en kunt vanuit je eigen weer her-ontdekte kracht en voelen.

Met mijn sterke intuïtie en mijn heldervoelen kan ik kijken en voelen wat er op dit moment bij je speelt en/of uit balans is en kan ik je handvatten en adviezen geven die je weer doen verbinden met je eigen kracht en innerlijk weten. Zodat je daarna anders verder kunt gaan en de balans zich hersteld in jou en je door meer inzicht en bewustwording een andere kijk op jezelf en je leven krijgt dan voor ons gesprek.

 


Meteen voordeliger met deze consulent bellen? 

Koop hier uw credits en start meteen uw gesprek. Bel voordeliger en houdt grip op uw kosten

Belangrijkste leerschool is het leven zelf

Door mijn eigen leven ben ik ook ervaringsdeskundige op velerlei gebied. En is er naast mijn gaven die ik heb mogen ontvangen en ontwikkelen veel herkenbaar door eigen beleven en vervolgens inzicht en bewustwording. Ik heb veel opleidingen genoten maar mijn belangrijkste leerschool is het leven zelf.

Soms is het dan ook fijn als er iemand is die even meekijkt en meevoelt en adviezen en oplossingen aandraagt in de warboel van gevoelens, gedachten en vele keuzes die er in het leven vaak zijn. Als natuur- en kruidengeneeskundige werk ik ook met energieën en kruiden en geef waar nodig adviezen en/of tips. Maar ik kan ook pijn en ongemakken wegnemen of blokkades opheffen door een healing te geven tijdens het consult zodat alles in jou weer beter gaat stromen.

Tenslotte wil ik je uitnodigen om eens te kijken op mijn website van mijn praktijk www.zonnekracht.webklik.nl

Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten, tot dan een warme en liefdevolle zonnegroet van Asha
NL 0909-0801 box 12 en BE 0907 0907-37690

 

Kwaliteiten/gaven: helderziend medium, heldervoelend, helderwetend, natuurgeneeskundige/kruidenvrouw, energetisch therapeut/healer, chakra therapeut, aquarius transformatiewerker en regressietherapeut, intuitief en spiritueel coach.

Deel dit met je vrienden