Consulent coach Wendy

Consulent heldervoelend coach Wendy

“Het leven heeft zoveel moois te brengen! “

 

Graag stel ik mij aan je voor! Mijn naam is Wendy, heldervoelend- en wetend coach bij Personal Mediums. 

Overvloed aan vrouwelijke kracht

Tijdens de opleiding ” het nieuwe coachen” kwam ik er steeds meer achter dat ik ontzettend goed zaken kan invoelen. Dit heeft een tijd verborgen gezeten maar op het moment dat ik mij hiervan bewust werd, is letterlijk de deur voor mij opengegaan. Ik noem het een overvloed aan vrouwelijke kracht! Vaak “wist” ik welke dingen stonden te gebeuren, intuitief weten en het voelen. 

 


Meteen voordeliger met deze consulent bellen? 

Koop hier uw credits en start meteen uw gesprek. Bel voordeliger en houdt grip op uw kosten

Ik benoem de knelpunten waarmee jij mee worstelt, kan de sfeer en gemoedstoestand sterk aanvoelen. Deze mooie eigenschap combineer ik met het coachingsdeel. Voor vragen over rouwverwerking, kinderen, relaties en zingeving kan je beslist op mij rekenen. Geen vraag is mij te gek. Ik ben sterk mediamiek onderlegd.

Kijk wanneer ik online beschikbaar ben. Je kunt mij telefonisch en binnenkort via de chat bereiken onder nummer NL 0909-0801 en BE 0907 37690 boxnummer 05. 

Onzekerheden

Soms loop je rond met veel vragen en dat brengt onzekerheid met zich mee. Blijf hier niet te lang mee rondlopen. Het leven heeft zoveel moois te brengen, ik help jou graag verder.

Kwaliteiten/gaven: heldervoelend en wetend, trauma- en rouwverwerking, liefde, relatie, kinderen, zingeving, stresscounseling, spiritueel coach, zingeving, coach 

Deel dit met je vrienden