Consulent coach Inge

Consulent coach Inge

“Als intuïtief en spiritueel coach realiseer ik mij maar al te goed dat u naar een antwoord of bevestiging op zoek bent dat wat u nog niet heeft gekregen”

Mag ik mij even aan je voorstellen, mijn naam is Inge en ik ben intuïtief en spiritueel coach consulente van Personal Mediums. Ik ben van mening dat je met een helder verstand en goed luisteren zonder meteen met een oordeel klaar te staan ik u op weg kan helpen. Ik ben een mensenmens en ik heb heel veel liefde in me.

Toeval bestaat niet

Je belt niet voor niets, toeval bestaat niet. Het kan niet de bedoeling zijn dat ik mijn eigen ervaring ga vertellen, maar ik kan wel vanuit wat ik zelf heb meegemaakt u adviseren in mogelijkheden die er zijn om tot een oplossing te komen. Ik zal niet wijken als mijn intuïtie zegt: dit gaat niet goed komen en valse hoop geven. 


Meteen voordeliger met deze consulent bellen? 

Koop hier uw credits en start meteen uw gesprek. Bel voordeliger en houdt grip op uw kosten

Ik houd van een open en eerlijk gesprek. Geen vraag is mij te gek of het nu gaat om de liefde, vertrouwen, connectie of algemene levensbeschouwing. Ik ga ervan uit dat mensen die contact zoeken met Personal Mediums een probleem of een vraag hebben en direct hulp nodig hebben.  En ook de hoop hebben dat een medium/coach een antwoord geeft dat hen bevredigd en verder helpt. Als intuïtief en spiritueel coach realiseer ik mij maar al te goed dat je naar een antwoord of bevestiging op zoek bent dat wat u nog niet heeft gekregen. Een negatief gesprek zal niet altijd leiden tot positiviteit bij degene die hulp nodig heeft, maar ik kan je wel een duwtje in de rug geven en inzichten meegeven. Uiteindelijk maak je zelf de keuze wat hiermee te doen.

Engelen Michaël, Raphaël en Gabriël

Mijn tactiek als intuïtieve hulpverlener bij Personal Mediums is, om iets mede te delen met beleid en met zicht op de persoon. Door mijn ingevingen en ook door middel van mijn heldere verstand en levenservaring kan ik je zeker hulp bieden. Zelf heb ik ziektes overwonnen door positief te blijven zelfs bij kanker. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Het bidden tot de Engelen Michaël, Raphaël en Gabriël heeft hebben mij inzichten gegeven.  Dat heeft mij enorm geholpen.

Ik heet je welkom met al uw levensvragen en sta je graag te woord!

Liefs Inge
NL 0909-0801 (box 10)
BE 0907-37690

 

Kwaliteiten: intuitief voelend coach, spiritueel coach, algemene levensbeschouwing, trauma en rouwverwerking, engelen.

 

Deel dit met je vrienden