Consulent coach Belinda

Consulent coach Belinda

” Kom los van oude patronen en zend op de juiste wijze jouw vraag uit, heb vertrouwen en durf te ontvangen dan is het leven prachtig“

Meer tussen hemel en aarde

Mijn naam is Belinda Scholten, heldervoelend intuïtief coach en healer van Personal Mediums. Met de inzichten van een katholieke moeder en vader als militair was ik me bewust dat er meer is tussen hemel en aarde. Op jonge leeftijd kies ik voor de wereld van mijn vader: duidelijk en tastbaar…Van mijn 16e tot mijn 40ste heb ik chronische rugpijn. Ik doorliep de hele medische molen. In mijn onderrug blijkt dusdanig lang verkrampt te zijn geweest dat het spierweefsel omgezet was in bindweefsel. Met als gevolg dat dit tegen de zenuwen drukte en waar ik maar mee moest leren leven. Rechtop zitten was onmogelijk en gewoon uit bed stappen stond ook niet in mijn woordenboek.

 


Meteen voordeliger met deze consulent bellen? 

Koop hier uw credits en start meteen uw gesprek. Bel voordeliger en houdt grip op uw kosten

Op mijn 40ste werd tegen mij gezegd: “Jij moet bij mij langs komen”. Ik ga er maar op in, erger kan het tenslotte niet worden. Dus vier dagen later lig ik op een behandeltafel.  Deze sessie ervaar ik niet veel van het “gewapper” waar die man mee bezig was. Toch laat het mij niet los en besluit een boek over Reconnection van Eric Pearl te gaan lezen. Na het lezen van het boek merkten mijn kinderen dat ik iets deed. Dus ging ik terug voor een tweede sessie en vooral antwoorden. Mijn lijf trilde aan alle kanten. Ik kreeg ook enorm de slappe lach vanwege het absurde feit dat mijn lichaam een eigen leven leek te leiden.

Universele natuurwetten

Dit was op zich al een bijzondere ervaring maar als ik vervolgens van de tafel stap en de pijn in mijn rug is weg sta ik versteld. Wat een cadeau! Om zelf alles te kunnen bevatten ben ik in de wetenschap gedoken. Ik coach nu aan de hand van de opgedane kennis en de universele natuurwetten. Maar vooral mag ik jou in contact brengen met “het veld” zal de celfrequentie en daarmee het zelf herstellende vermogen van de lichaamscellen verhogen. Ook zal de hersenfrequentie over gaan naar tetra of zelfs delta zoals bij diepe meditatie. Hierdoor zullen inzichten ontstaan.

Hoe jij de sessie zal ervaren is zeer persoonlijk, maar het meest voorkomende is het voelen van tintelingen en zeer diepe ontspanning. De bijzondere ervaring van de sessie op zich is al prachtig om te ervaren maar vooral wat de healingen teweeg kan brengen is de grootste gift. Sessie kunnen op afstand, dus via de telefoon of de chat worden ontvangen.

Heb jij een vraag waar je al een ruime tijd mee rondloopt, heb je last van fysieke klachten, heb je het gevoel dat je vastloopt of andere vragen? Stel ze gerust.

Ik ben bereikbaar op nummer NL 0909-0801 en BE 0907-37690 box 11

Warme groet,
Belinda

Deel dit met je vrienden