Consulent astrologe Krasi

Consulent astrologe Krasi

“Als astroloog kan ik voor u een horoscoop maken. Dit is om veel belangrijke gebeurtenissen in uw leven te beschrijven en te voorspellen en potentiële problemen te voorkomen”

Ik ben Krasi, professionele astroloog, gespecialiseerd in oude Mesopotamische en traditionele- oude Griekse astrologie. Ik heb een doctoraat in communicatie en psychologie, en hoop nuttig te zijn voor jou met mijn kennis van astrologie en psychologie als combinatie, maar ook apart.

Antwoord op specifieke vragen over de liefde, relaties en meer

Als astroloog kan ik u een horoscoop maken. Dit is om veel belangrijke gebeurtenissen in je leven te beschrijven en te voorspellen en potentiële problemen te voorkomen. Ik kan ook nuttig zijn bij het kiezen van de juiste partner, het juiste beroep en opleiding, zien of jij en uw partner samen kunnen opschieten met elkaar, het voorspellen goede tijd voor het hebben van een kind, antwoord op specifieke vraag over de liefde en relaties en nog veel meer.

Als astrologe bij Personal Mediums kan ik je ook helpen bij het vinden van de meest geschikte tijd voor de succesvolle begin van bepaalde belangrijke ventures of onderneming, zoals het kiezen van de juiste datum voor uw veilige operatie, het starten van een project, business of een bedrijf of een belangrijke gebeurtenis in het leven, die je kan hebben in geest. Ik maak analyses ten behoeve van je gezondheid en helpen bij het voorkomen van sommige gezondheidsproblemen.  Ik kan ook zorgen voor een jaarlijkse of drie jaar astrologische voorspelling.


Meteen voordeliger met deze consulent bellen? 

Koop hier uw credits en start meteen uw gesprek. Bel voordeliger en houdt grip op uw kosten

Exacte berekening maken

Ik ben tevens een individuele coach en docent in het oude astrologie. Als psycholoog, kan ik je helpen om te kijken naar elk probleem van de goede kant, en om alternatieve manieren te vinden naar de problemen te kijken, om ze zo goed mogelijk op te lossen. Ik kan je ook ondersteunen bij elke moeilijke situatie. Ik spreek Nederlands, Engels, Bulgaars en vloeiend Russisch.

Let op: het is belangrijk om voorafgaand het gesprek uw geboorteplaats, geboortedag (en uur) op te schrijven zodat ik een exacte berekening voor jou kan maken!

Graag help ik je verder met al uw levensvragen.
Liefdevolle groet,

Krasi

 

Krasi heeft een doctoraat in de cross-culturele communicatie en psychologie van de UBI in Brussel.

Ze is docente en professionele astroloog van de oude Mesopotamische en middeleeuwse traditionele astrologie wereldwijd na ontvangst van de DMA professionele astrologische diploma van de Academie voor Middeleeuwse Astrologie van Robert Zoller in Londen en een kwalificatie van de oude Mesopotamische astrologie van de beroemde astronoom, astrolabe onderzoeker en auteur Rumen Kolev.

Momenteel werkt Krasi samen met de klinisch psycholoog Dr. Boyka Dimitrova aan een Amerikaans onderzoek over het verband tussen de oude astrologie, autisme en statistische vergelijkingen tussen de horoscopen van individuen van het autistisch spectrum.

Klik hier voor de website van Krasi: Krasi Ancient Astrology

Kwaliteiten: professionele astrologie, gespecialiseerd in oude Mesopotamische en traditionele oude Griekse Astrologie, coach en docent astrologie, Doctoraat in communicatie en psychologie, toekomst voorspellingen op specifieke vragen, analyse gezondheid en voorkoming van gezondheidsproblemen.

 

Deel dit met je vrienden