astro angels

astro angels

Personalmediums.nl is een website die je helpt bij het oplossen van bepaalde levensvragen. Soms gaan deze levensvragen over je persoonlijke situatie en soms willen mensen gewoon meer handvaten en inzichte krijgen in de eigen toekomst en waar verschillende mediums en paragnosten de diensten ter beschikking stellen. Voornamelijk zijn het vrouwen die de diensten aanbieden maar sporadisch zie je ook een man tussen de profielen staan. Naast de standaard diensten die de meeste astrologie websites aanbieden stelt personalmediums.nl haar klanten ook in de gelegenheid om aanverwante producten te kopen, via Spirituality Fair. Wierook en edelstenen zijn een van de zaken die gekocht kunnen worden. De consulenten hebben verschillende boxnummers die je kan selecteren om met het door jou gewenste astro angel, medium, paragnost, helderzienden, astrologe, coaches en tarot, Lenormand kaartleggers in contact te komen. Wanneer ze online zijn staat dit bovenaan in je profiel gemeld. Dit is makkelijk omdat je in een oogopslag kan zien of jou favoriete medium beschikbaar is. Voor Nederlandse klanten NL 0909-0801 kost een gesprek 0,90 ct per minuut en voor klanten uit België BE 0907-37690 1,50 euro per mn. Je kunt ook voordelig bellen door middel van PM credits, er hierbij ontvang je gratis belminuten. Je krijg dan adviezen over jouw persoonlijke situatie. van ons puur medium.

Onze ervaringen met personalmediums.nl zijn overwegend positief, dat krijgen alle consulenten wederom te horen door de (vaste) klanten. Vragen over liefde, relaties, kinderen, werk, toekomst en financieel waar je adviezen over krijgt kun je allemaal stellen aan onze betrouwbaar medium om antwoorden en inzichten te verkrijgen.
De volgende kwaliteiten kunnen wij u aanbieden: mediums, paragnosten, helderzienden, coaches, astrologe voor uw toekomst voorspelling, lenormand en tarot kaartleggers. Hyun Ki, Reiki en andere healingsmethodes. Uitleg over uw horoscoop, sterrenbeeld, tweelingzielen, zielsverwantschap en veel meer. We kunnen je ook adviseren over Hyun KI belevingsdagen en opleidingen.

 

Deel dit met je vrienden